•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pala poslednja klapa serije „Složna Braća – The Nekst Đeneration”

Nakon više od dva meseca snimanja u studiju i na različitim lokacijama u okolini Beograda, danas je u ranim jutarnjim časovima, na veliku radost celokupne ekipe, uspešno završeno snimanje serije „Složna braća - The Nekst Đeneration”.

Uprkos snažnoj oluji i upornoj kiši, koja je poslednjih nekoliko noći zadavala prilične poteškoće i bila svojevrstan izazov, kako glumcima tako i svim članovima ekipe, jutros je u ranu zoru, u kišom okupanom ambijentu Lipovičke šume, odjeknula poslednja klapa dugo očekivanog nastavka čuvene humorističke serije.

Scenarista i idejni kreator serije, Dr Nele Karajlić, sa neskrivenim uzbuđenjem zahvalio se svim članovima ekipe, svim sektorima počev od producenata, glumaca, statista, snimatelja, scenografa, kostimografa, šminkera, vozača i svih drugih, koji su svojim predanim radom doprineli uspešnom završetku snimanja. Istakao je da će ga pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar. „Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina, toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni mercedes”, izjavio je Karajlić u svom prepoznatljivom maniru.

Jedan od izvršnih producenata serije, Nenad Okanović, izrazio je svoje ogromno zadovoljstvo što je imao priliku da bude deo ovako zanimljivog i za njega lično vrlo značajnog projekta, čiju je prvu fazu realizacije pratio i u njoj uživao tokom svih 50 i nešto snimajućih dana, i to u godini koju su pratili mnogi izazovi. Druga faza postprodukcije tek predstoji, a potom se emitovanje serije očekuje u kasnu jesen ili proleće naredne godine.

Impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Raletom Milenkovićem, Sergejem Trifunovićem, Nikolom Pejakovićem, Markom Gverom, Ljubišom Savanovićem, Nenadom Okanovićem, Mimom Karadžićem, Darkom Ostojićem i drugima, tokom poslednja dva meseca snimala je u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim zanimljivim lokacijama u okolini Beograda. Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Sponzor serije je Telekom, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM Produkcija.

Foto: Promo

Podeli:



Preporucujemo