•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson ne može bez Velikog brata

Iako je svojevremeno rekla da više nikada neće učestvovati u reality showu, zvezda serije "Čuvari plaže" ušla je u nemačkog VIP Velikog brata.

Nekadašnja seks-bomba, Pamela Anderson, pogazila je sopstvenu reč. Iako je posle tri učešća u realityju Veliki brat u četiri zemlje, izjavila da više nikada neće učestvovati ni u jednom, opet je prihvatila učešće u realityju tog formata.

Pamela, 46-godišnja zvezda nekada veoma popularne serije "Čuvari plaže" (Baywatch), ušla je, kao gošća, u VIP Veliki brat u Nemačkoj.

Zanimljivo, ona je odbila da provede prvu noć u Kući VB, pa se spakovala i vratila u luksuzni hotel, da bi se ujutru ponovo vratila u kuću.

Kada je ulazila u kuću prvo veče, voditelj i komičar Simon Desue, rekao joj je: "Izgledaš fenomenalno, želim da te oženim!".

Pamela nije ništa odgovorila, jer ne zna nemački, samo se smešila.

U kući je potom pao i prvi poljubac. Doduše, u obraz.

Zanimljivo, gost nemačkog VB je još jedna zvezda serije "Čuvari plaže" - David Hasselhoff.

Ona je prvi put učestvovala u Velikom bratu u Australiji 2008. godine, kada je ušla u reality na tri dana, kao gost. Dve godine kasnije, bila je u indijskom VB, zatim u engleskoj verziji ovog showa, a prošle godine je učestvovala u VB u Bugarskoj.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...