•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson okreće novu stranicu: Playboy i holivudski život su prošlost

Pamela Anderson ima novi život, daleko od gungule Los Anđelesa, sveprisutnih paparazza i njihovih objektiva. No i dalje je pred kamerama.

Vratila se kući u Kanadu, na imanje u rodnom Ledismitu u Britanskoj Kolumbiji, koje je kupila pre 25 godina.

U saradnji s HGTV-om, lifestyle TV kanalom poznatim po serijalima o uređenju doma i vrta, Anderson planira svima da pokaže kako izgleda potpuno preuređenje njenog imanja. Emisija se zove “Pamelin rajski vrt”. Prva epizoda trebala bi biti prikazana već 3. novembra ove godine.

HGTV je objavila opis serije u kojem kažu: “Ostavivši svoj holivudski život iza sebe, Pamela se vratila u svoj rodni grad i sprema se uhvatiti u koštac s ovim velikim preuređenjem”.

Pritom bivša Playboyeva ljepotica i žena koja je bila na najviše naslovnica tog magazina, nije sama. Okupila je, kaže, tim iz snova. U emisiji učestvuje i njena majka Kerol Anderson te lokalna ekipa dizajnera i zanatlija.

Svoju supermodernu, luksuznu kuću na plaži u Malibuu u Los Anđelesu s prekrasnim pogledom na plažu prodala je prošle godine u avgustu za 11,8 miliona dolara. Neko vreme živela je u Njujorku zbog angažmana na Brodveju. Iako su mnogi bili zaprepašćeni kad je objavljeno da će biti zvezda mjuzikla “Chicago”, pokazalo se da je nekadašnja zvezda “Baywatcha” sjajna u ulozi Roksi. Kritike su bile odlične.

Dio ekipe “Pamelinog rajskog vrta” je, kako se navodi u najavi, i njen sad već bivši, četvrti suprug Den Hajhurst. Početkom godine pojavile su se vesti da se Anderson i Hajhurst, njen bivši telohranitelj, rastaju nakon godinu dana braka. Predstavnik glumice to je potvrdio za ET u izjavi: “Pamela Anderson i Den se razvode. Pamela podnosi zahtev za razvod u Kanadi”.

Kasnije se pokazalo da je braku presudio zajednički život u karantinu. Tokom tih meseci ona je shvatila da Den, inače stolarski majstor, nije “onakav kakvim ga je smatrala”. Otkrila je njegove ne baš lepe strane i “odljubila se” te odlučila završiti brak koji su sklopili na Božić 2020. godine u porodičnom krugu. No čini se da su ostali prijatelji, bar dovoljno da mogu sarađivati na projektu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu