•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

''Pandemic'', Netfliksov dokumentarac koji opisuje globalnu pandemiju

Ovih dana među najgledanijim naslovima na jednom od najpopularnijih streaming servisa prvo mesto zauzela je neverovatna dokumentarna serija od šest delova, naslova 'Pandemic: How To Prevent An Outbreak'.

Sasvim sigurno je da, zbog trenutne situacije u svetu i zbog relevantnosti tematike, ova dokumentarna serija s lakoćom pleni pažnju svetske publike, ali činjenica je da “Pandemic” svojim gledaocima nudi i korisne savete, informacije i uvid u borbu s pandemijom s druge, naučne strane. “Pandemic” propituje (ne)spremnost čovečanstva na novu pandemiju i upoznaje nas s čitavim nizom naučnika i stručnjaka koji se bore s virusima i pokušavaju pronaći korisnu vakcinu. Ovaj itekako informativan dokumentarni serijal odvešće vas na put od Vijetnama gde ćete imati priliku da vidite različita bolnička iskustva borbe sa svinjskim gripom pa sve do Oregona u kojem se događaju protesti protiv vakcina.

Prikaz različitih virusa kroz istoriju i način borbe čovečanstva protiv istih u kombinaciji sa kvalitetnim savetima o higiijeni, ponašanju, distanciranju i izolaciji dovešće vas do novih, fascinantnih saznanja koje su čovečanstvu u ovom trenutku i više nego potrebne.

"Pandemic: How to Prevent an Outbreak" izašao je 22. januara, gotovo u istom trenutku kada se u javnosti pojavila i potvrda Svetske zdravstvene organizacije (WHO) o postojanju virusa COVID-19, registrovanog u Vuhanu, a njegova pojava pokrenula je lavinu teorija koje možete pročitati na gotovo svakom filmskom forumu.

Podeli:



Preporucujemo