•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paramount-ove „kornjače“ stižu tek 2013. godine

Paramount Pictures je odložio premijere svojih filmova: „One Shot“, „Teenage Mutant Ninja Turtles“ i “World War Z“.

Ostvarenje „One Shot“, reditelja Christopher-a McQuarrie-a će se naći u bioskpima od 21. decembra ove godine. Naslovne uloge u ovom ostvrenju tumače: stars Tom Cruise, Rosamund Pike, David Oyelowo, Richard Jenkins, Alexia Fast, Robert Duvall, Jai Courtney i Werner Herzog.

„Teenage Mutant Ninja Turtles“ i dalje nema reditelja, ali postoje naznake da će to možda biti reditelj filma „Wrath of the Titans“ Jonathan Liebesman. Ovo ostvarenje stiže u bioskpe 25. decembra 2013. godine.

Marc Forster-ov „World War Z“ je pomeren za 21. jun 2013. godine, a reč je o adaptaciji knjige Max-a Brooks-a, sa glumačkom ekipom koju čine: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox i David Morse i u kome se govori o posledicama apokalipse zombija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu