•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Park Chan-wook snima novi film - 'Fingersmith'

Koreanski reditelj Park Chan-wook, poznat kao reditelj "trilogije osvete" koja broji tri intrigantna, ali i nasilna trilera: Simpatije za gospodina Osvetu (2002), Simpatija za gospođicu Osvetu (2005) i Oldboy (2003), upravo je započeo produkciju na svome novom filmu, izveštava Variety.

Nakon Stokera, koji mu je bio prvi film na engleskom jeziku, ponovo se vraća domaćoj korejskoj produkciji. Kriminalistička drama Fingersmith biće povratak korejskom govornom području nakon poduže pauze od 6 godina. Njegov poslednji film na korejskom jeziku, Žeđ, izašao je 2009. godine.

Bazirana na istoimenom viktorijanskom romanu spisateljice Sarah Waters, radnja Fingersmitha u filmu će biti ponešto izmenjena. Park Chan-wook je premestio radnju priče iz viktorijanske Velike Britanije u Japan i Koreju te je smestio u 30-te godine 20. veka, kada se Koreja nalazi pod okupacijom japanskih snaga.

Scenario za film je adaptirao dugogodišnji Parkov saradnik, Chung Seo-kyung. Zajedno su sarađivali na filmovima "Simpatija za gospođicu Osvetu" i "Žeđ".

U glavnim ulogama se nalaze korejski glumci Kim Min-hee, Kim Tae-ri i Ha Jung-woo.

Produkcija je započela na lokacijama u Japanu, a film se očekuje u bioskopima već 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...