•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Patrick Stewart u trileru 'Green Room'

Patrick Stewart dobio je angažman u nezavisnom trileru scenariste i reditelja Jeremyja Saulniera.

Deo glumačke ekipe čine i Anton Yelchin, Imogen Poots, Alia Shawkat, Joe Cole, Callum Turner, Mark Webber, Kai Lennox, Eric Edelstein i Macon Blair, prenosi The Hollywood Reporter.

Priča prati punk grupu, čijeg će vođu igrati Yelchin, a koja svedoči ubistvu koje je počinila grupa skinheadsa. Bend zbog toga postaje meta brutalne grupe. Poots će glumiti skinheada čiji je prijatelj žrtva ubistva i koji se pridružuje bendu u borbi za opstanak. Stewart će se pojaviti u ulozi okrutnog čelnika supremacističke organizacije.

Nedavno smo ga gledali u spektaklu X-Men: Days of Future Past gde je reprizirao ulogu profesora Charlesa Xaviera. Takođe je pozajmio glas u filmu Setha MacFarlanea - A Million Ways to Die In The West, a pojaviće se i u božićnoj komediji Stuck.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...