•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paws of Fury: The Legend of Hank (2022) - uskoro

Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom.

Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke! A kao što svi znamo mačke stvarno, ali STVARNO ne vole pse.

Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je da prevari Henka da mu pomogne, i zauvek protera stanovnike.

Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

Glumci: Stevan Piale, Aleksandar Gligorić, Darija Vračević
Režiser: Mark Koetsier, Rob Minkoff, Chris Bailey

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila