•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pazite! Kelti opet dolaze! - Uskoro peti Beogradski Irski Festival

Peto izdanje Beogradskog Irskog Festivala, koje će se održati od 6. do 22. marta, predstaviće na više lokacija u Beogradu deo očaravajuće irske kulture.

Publiku očekuju najznačajnija i najnovija filmska ostvarenja iz Irske, zatim savremeni plesni performans, izložbe, koncerti, radionice i drugi atraktivni kulturni događaji, kao i niz zanimljivih gastronomskih dogodovština.

"Beograd je evropski grad u pravom smislu, u kojem je spoj dve živopisne i spontane kulture (srpske i irske), iz najudaljenijih delova Evrope, jugoistočne i zapadne, prirodno nastao, inspirisan našim Keltom - Svetim Patrikom. Pozivam vas da nam se pridružite na 5. po redu Festivalu, uz poznatu irsku plesačicu Džin Batler (Jean Butler), filmove i razgovore sa rediteljem serije "Birmingemske bande" (Peaky Blinders) Dejvidom Kefrijem (David Caffery), i da uživate u prelepem Zelenom osvetljavanju Beograda u suton 17. marta 2017. godine. Svratite na veče irske tradicionalne muzike, kriglu Guinness piva ili čašu Jameson viskija, probajte irske specijalitete koje za vas spremaju gostujući kuvari, a očekuje vas i puno drugih događaja između 6. i 22. marta 2017. godine. Za više informacija pratite nas na Facebook stranici, Twitteru, Instagramu kao i na sajtu www.irishfest.rs", kaže Jas Kaminski, direktor Beogradskog Irskog Festivala.

Pored pridruživanja globalnoj irskoj zabavi u nedelji živahnih proslava (uključujući Svetog Patrika 17. marta), beogradska publika upoznaće se kroz program Beogradskog Irskog Festivala sa zanimljivim pregledom irske kulture, koji uključuje jake društvene, istorijske i kulturološke elemente.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...