•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pedeset nijansi - Mračnije' premijerno 8. februara u bioskopima Cineplexx i Sava Centru

Premijera filma "PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE" (FIFTY SHADES DARKER) će se održati 8. februara u bioskopima Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, Niš, Kragujevac Plaza i Mne Delta City Podgorica), sa početkom u 19.30 časova i Sava Centru sa početkom u 20.30 časova.

Karte za drugi, željno iščekivani nastavak svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi" samo u bioskopima Cineplexx puštene su u prodaju danas i mogu se kupiti na njihovim blagajnama!

Započnite novu 2017. godinu na najbolji mogući način, prepustite se ovoj strastvenoj, neobuzdanoj i čarobnoj ljubavnoj priči koja će vas iznova osvojiti.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije" režira Džejms Foli („Strah", „Kuća od karata"), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila