•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Penelope Cruz u ulozi bivše supruge naslednika Gucci carstva

Španska filmska lepotica Penelope Cruz trenutno pregovara o ulozi bivše supruge tragično nastradalog Maurizija Guccija, naslednika Gucci carstva. Film će režirati Jordan Scott, ćerka legendarnog Ridleya Scotta.

Oskarovka, koja trenutno snima film "The Counselor", će u filmu "Gucci" igrati ulogu Patrizie Reggiani.

Reggiani je uhapšena 1998. godine nakon što se saznalo da je unajmila profesionalnog ubicu koji je 1995. godine usmrtio njenog muža, četiri godine nakon njihovog razvoda.

Tokom suđenja, Patrizia je postala poznata kao Crna udovica. Njene ćerke su od suda u Milanu tražili olakšavajuće okolnosti i oslobađanje svoje majke, a kao razlog su navele da joj je tumor na mozgu promenio ličnost. Sud je odbacio njihove zahteve, ali je zatvorska kazna smanjena sa 29 na 26 godina.

Patrizia je prošle godine dobila priliku za traženje uslovnog puštanja na slobodu, ali ju je ona odbila rečima: "Nisam radila nikada u životu, nemam nameru sada da počnem."

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila