•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

People's Choice Awards: Sandra Bullock zvezda večeri sa četiri osvojene nagrade

Ovogodišnja 40. dodela nagrada People Choice Awards održana je u teatru Nokia, a voditelji programa bile su glumice serije “2 Broke Girls“ Kat Dennings i Beth Behrs.

Sandra Bullock osvojila je četiri nagrade i to u kategorijama “Najbolja glumica“, “Najbolja glumica u žanru komedija“, “Najbolja glumica u žanru drama“, i podelila je nagradu sa kolegom iz filma Georgeom Clooneyem u kategoriji “Najbolji par“.

Film “The Heat“, u kojoj glavnu ulogu imaju Sandra Bullock i Meliss McCarthy, osvojio je nagradu u kategoriji “Najbolja komedija“, dok je za najbolji film izabran “Iron Man 3“.

Johnny Depp je osvojio nagradu za najboljeg glumca, dok je za najboljeg glumca u žanru komedija izabran Adam Sandler.

U kategoriji najboljeg horor filma, nagrada je pripala filmu “Carrie“, a kada su u pitanju serije, najbolja humoristična je “The Big Bang Theory“.

Nagradu za najbolju voditeljicu dobila je poznata Ellen DeGeneres, a Justin Timberlake i Demi Lovato izabrani su za najbolje izvođače.

Poznata pevačica Katy Perry dobila je dve nagrade i to za najbolju pesmu i najbolji video, koje je zaslužila sa svojom pesmom “Roar“.

One Direction je izabran za najbolju grupu, dok je Justin Timberlake dobio nagradu i za najbolji album.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila