•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pet grešaka koje su fanovi primetili u seriji "Squid Game"

Serija "Squid Game" postala je hit u svetu, a pogledalo ju je 111 miliona domaćinstava širom planete, što je čini najgledanijom serijom na Netflixu.

O ovom ostvarenju uveliko se priča, a obožavatelji su otkrili neke od greške koje su potkrale.

Kao što znate, takmičari se prijavljuju za igru gde se bore za novčanu nagradu, a glavni likovi su Seong Gi-hun (456), Čo Sang-vu (218), Oh Il-nam (001), Kang Se-bjok (067), Abdul Ali (199), Yang Deok-su (101) i Han Mi-njeo (212).

Ono što je primetno jeste da su brojevi takmičara bili menjani tokom epizoda. Na primjer, broj 061 nosila je žena u jednoj sceni, dok u drugoj taj isti broj nosi muškarac srednjih godina.

U sedmoj epizodi broj 013 pokazuje da zna da razlikuje kaljeno staklo od lažnog u pretposlednjoj igri, što mu daje određenu prednost u odnosu na ostale. Frontmen proverava njegove podatke, a tamo se vidi da je takmičar pod brojem 013 rođen 1897. godine, što znači da ima čak 124 godine.

U epizodi broj 5, policajac Hvang Jun-ho rešava da sazna sve o igri, te čita sve poverljive dokumente. Međutim, ono što su gledaoci primetili jeste da je reč "Top secret" (strogo poverljivo) napisano pogrešno "Top scrert".

Obožavatelji su negodovali što se jedan junak ove serije više borio u odnosu na ostale, i to u u drugoj igri serije, koja se sastojala od razbijanja kolačića. Kišobran, koji je prikazan na početku igre, bio je jednostavnijeg oblika od onog koji je dobio Seong Gi-hun (456).

Na kraju, u poslednjoj epizodi serije "Squid Game". Seong Gi-hun (456) pojavljuje se na sceni s mobilnim telefonom Samsung S7, a kada je stigao na aerodrom imao je Samsung S3.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...