•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pet potencijalnih glumica na spisku za glavnu ulogu u filmu "Kapetan Amerika 2"

Kompanija 'Marvel' nastavlja sa radom na odličnim filmovima o super-herojima, a u prilog tome ide i vest da se pregršt mladih i talentovanih glumica bori za ulogu u novom filmu u Kapetanu Amerika, 'Captain America: The Winter Soldier'.

Još uvek se ne zna puno detalja o liku, ali verovatno se radi o ljubavi Stiva Rodžersa (Kris Evans). Pet glumica su trenutno na testiranju za ulogu: Emilija Klark (zvezda serije 'Igra prestola'), Džesika Braun Findli (Downton Abbey), Tereza Palmer (Warm Bodies), Imodžen Pots (Knight Of Cups) i Alison Bri (The Five Year Engagement).

Priča se i da će se i lik Crna udovica, koji je na velikom platnu ovekovečila Skarlet Johanson, naći u ovom filmu. Komppanija Marvel, pri potpisivanju ugovora sa glumcima, mudro stavlja čak i do devet opcija, što im ostavlja mogućnost da u filmovima koriste brojne super-heroje. Ovo je u početku smetalo glumcima i njihovim pravnicima - Marvel je poznat po škrtarenju - ali kako su 'Osvetnici' požnjeli ogroman uspeh, glumcima je sada uspeh kada se nađu u miksu Marvelovih hitova, jer većina njih pobere odlične kritike i uspeh na blagajnama. A očigledno ima uspeha i kod publike.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...