•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Petar Strugar glumac prve večeri Festivala

Tmurno vreme i hladnoća nisu sprečili Nišlije da pogledaju filmove prve festivalske večeri. Svoj glas na samom startu festivala dali su glavnom glumcu filma Mali Budo – Petru Strugaru. Proglašen je za glumca prve festivalske večeri. Uloga je za njega veoma značajna i kako kaže, uživao je tokom snimanja filma.

Pored filma Mali Budo, poblika je imala prilike da pogleda i film Bićemo prvaci sveta Darka Bajića koji je i otvori ovogodišnji festival. Dobitnik je nagrade Zlatna vrata Pule. Sa Niškom publikom prve večeri bili su glumci Strahinja Blažić i Marko Janketić koji kažu da im je čast što su se našli u ulozi košarkaških majstora koje je bivša Jugoslavija nekad imala. Ekipa filma Bićemo prvaci sveta najavljuje i seriju do kraja godine. Inače, druge večeri festivala nišku publiku očekuju filmovi „Panama“ Pavla Vučkovića i „Nebo iznad nas“ Marinusa Gruthofa.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu