•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Peti nastavak Indijane Džonsa ponovo odložen

Povratak Harisona Forda, u ulozi istraživača i pustolova Indijane Džonsa, na velike ekrane odložen je do 2021. godine, objavila je kompanija Volt Dizni, dve godine pošto je peti deo te filmske sage prvobitno trebalo da se nađe u bioskopima.

Film je prvobitno trebalo da počne da se prikazuje 2019, ali je kasnije pomeren za jul 2020. godine. Novo odlaganje je usledilo nakon prošlonedeljnih izveštaja da scenario nije završen i da je doveden novi scenarista "da ga dotera".

Harison Ford i reditelj Stiven Spilberg ponovno će zajedno raditi na filmu, s tim što će Ford imati 79 godina kada film stigne u bioskope, što je dosta godina za jednog glumca od koga se očekuje da izvodi akcione scene.

Peti nastavak priče o Indijani Džonsu, filmskoj franšizi Džordža Lukasa, biće prvi nastavak snimljen u vlasništvu kompanije Dizni.

Franšiza "Indijana Džons" sa četiri prethodna filma zaradila je skoro dve milijarde dolara i stekla obožavaoce širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...