•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Phoebe Waller-Bridge pridružiće se Harrison Fordu u novom nastavku Indiane Jones-a

Britanska glumica Phoebe Waller-Bridge, zvezda serije "Fleabag", glumiće uz Harrison Forda u petom delu franšize Indiana Jones.

James Mangold će naslediti Stevena Spielberga na poziciji reditelja novog nastavka, ali će Spielberg i dalje biti uključen u pripremi različitih elemenata filma. Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel pridružiće se ekipi kao producenti.

Na zvaničnom Twitter profilu franšize, najavljeno je da će pored Forda i Waller-Bridges u ekipi koja će raditi na filmu biti i kompozitor John Williams. Williams je radio na svim nastavcima 40-godišnje franšize te je autor kultne tematske pesme Indiane Jonesa.

U najavi nisu objavljeni detalji o likovima i radnji, međutim, uloga Waller-Bridge označava još jedan kultni naslov u karijeri ove glumice. Prethodno se pojavila u filmu iz 2018. godine "Solo: A Star Wars Story", a nakon uspeha serije "Fleabag" u kojoj igra glavnu ulogu, nastavila je nizati uspehe.

U 2019. godini je osvojila dve Emmy nagrade, za najbolju glumicu i najbolju humorističnu seriju. Nakon toga je radila kao izvršni producent u BBC-jevoj seriji "Killing Eve", takođe i kao scenaristkinja novog filma o James Bondu "No Time to Die".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu