•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj celom regionu

  • Besplatan sadržaj do daljeg
  • Pokrenuta kampanja „Spasi svet s kauča“

Regionalni striming servis Pickbox NOW je preko službenih Facebook i Instagram profila uputio apel pojedincima i firmama na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu.

Kako bi u ovoj neočekivanoj situaciji dali svoj mali doprinos zajednici, omogućeno je besplatno korišćenje usluge Pickbox NOW. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupne su neograničeno na područjima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore.

Za pristup svim sadržajima iz ponude dovoljna je samo registracija na www.pickbox.tv ili Pickbox NOW aplikaciji.

Pickbox NOW je pokrenuo i kampanju na društvenim mrežama „Spasi svet s kauča“ kojom ukazuje na važnost ostanka građana u svojim kućama tokom aktuelne globalne i zdravstvene krize.

Preko službenog Instagram profila Pickbox NOW poziva građane na objavljivanje fotografija i Instagram storija koristeći #spasisvetskauča.

Uz regionalno dostupan sadržaj do daljeg, Pickbox NOW paket je trenutno besplatan i u sklopu SBB-a, kao i Telekoma Srbija.

Podeli:



Preporucujemo