•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pickbox NOW postao član saveza European VOD Coalition

Pickbox NOW, hrvatski SVoD servis, postao je član saveza European VOD Coalition, zajedno sa vodećim striming servisima: Netflix, Discovery, Sky Media, CHILI, FilmDoo, Nordic Entertainment Group AB, Univerciné Belgium, TVN i ContentScope.

Ulaskom u Koaliciju, Pickbox NOW predstavlja zemlje Adria regije u misiji regulacije evropskog TV tržišta. Osim u Hrvatskoj, servis je prisutan i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i Crnoj Gori, za koje prevodi sav sadržaj na četiri jezika regije.

Koalicija za regulaciju evropskog VOD tržišta

European VOD Coalition je udruženje vodećih video-na-zahtev (VOD) kompanija čija je zajednička misija informisanje javnosti, donosilaca odluka i regulativnih tela o važnosti i specifičnostima evropskog VOD sektora. Pritom su prioriteti regulacija medijskog i audiovizuelnog sektora i definisanje autorskih prava u filmskoj i televizijskoj produkciji i distribuciji.

Članice Koalicije dele zajedničke ciljeve i principe uključujući:

  • Podršku Evropskom audiovizuelnom i striming sektoru pri stvaranju evropskog sadržaja i njegovog promovisanja publici na globalnom nivou
  • Podsticanje inovacija tokom stvaranja filmskog i TV sadržaja
  • Podsticanje kreativnosti i inovacija u razvoju onlajn zabave
  • Pružanje šireg sadržaja krajnjem potrošaču

Pri ulasku u European VOD Coalition, Sanja Božić-Ljubičić, vlasnica i direktorka kompanije Pickbox, izjavila je:

„Ponosni smo što je Pickbox NOW u društvu vodećih evropskih VOD usluga s kojima deli zajedničke ciljeve. Uz izgradnju evropskog audiovizuelnog i digitalnog liderstva i podsticanje inovacija i kreativnosti, regulacija tržišta svakako je jedan od prioriteta. Industrija prolazi kroz značajnu transformaciju i ponosni smo što pritom predstavljamo Adria regiju unutar Koalicije.“

Saradnja sa najvećim telekomima u Adria regiji

Pickbox je prvi u Hrvatskoj popularizovao SVOD servise i 2014. upoznao publiku sa medijskom transformacijom koju danas sprovode i predvode svetski poznate kompanije.

Ulazak u koaliciju predstavlja još jedno značajno dostignuće ove usluge na zahtev koja je kroz godine ostvarila partnerstvo sa najvećim telekomima u regiji: United Group (SBB, Telemach Slovenija, Telemach Bosna i Hercegovina, Telemach Crna Gora, Total TV Srbija, Total TV BiH, Total TV Slovenija, Total TV Crna Gora) Hrvatski Telekom, mts (Telekom Srbija, mtel Bosna i Hercegovina, mtel Crna Gora), Makedonski Telekom, Telekom Slovenije i T2.

Pickbox NOW je moguće pratiti putem računara, Android i iOS mobilnih uređaja, Android Smart televizora ili koristeći Chromecast.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...