•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pierce Brosnan i dalje kao James Bond

Svaki glumac koji je tumačio lik britanskog tajnog agenta 007 u jednom trenutku karijere suočava se sa činjenicom da će tu ulogu morati prepustiti svom nasledniku.

Neki su srećni kad se oslobode filmskog lika s kojim ih većina gledaoca poistovećuje, i pokušavaju nastaviti svoju karijeru tumačeći potpuno drugačije karaktere. Drugi imaju problem s distanciranjem od uloge koja im je obeležila karijeru.

U najnovijoj reklami za SUV Sorento, Kia se našalila na ovu temu sa slavnim britanskim glumcem Piercom Brosnanom, koji je lik Jamesa Bonda tumačio u četiri filma o tajnom agentu 007 u razdoblju od 1995. do 2002. godine.

I dok Brosnan u reklami i dalje mašta o ulozi akcijskog heroja, reditelj mu nudi savršeni beg iz lika kojeg je nekada glumio kroz film potpuno drugačijeg žanra, a Kia tvrdi da za takav beg ima odgovarajuće vozilo - novi Sorento.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu