•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pierce Brosnan će glumiti u Sci-Fi trileru 'Youth'

Pierce Brosnan će glumiti u sci-fi trileru Youth, u kome će Brett Marty imati reditelјski debi.

"Renewal" je postala najtraženija (i najskuplјa) roba na svetu - postupak da se biološki sat vašeg tela vrati na vrhunac. Joel (Brosnan), inženjer napredne-tehnologije, se uskoro povlači sa 70 godina, nakon duge karijere. Ne želeći ga izgubi, njegova kompanija plaća njemu i njegovoj supruzi Alice - Renew - luksuz koji obećava drugu šansu.

Alice izlazi iz operacije u 20-ima, ali za Joel-a postupak ide tragično pogrešno. Umesto da ga učini mlađim, njegovo starenje počinje da se ubrzava, a preostale godine mu isparuju u samo nekoliko nedelјa. Zaroblјen u raspadajućem telu i gledajući kako se njegov brak od 45 godina raspada, Joel postaje dovolјno očajan da primora sebe samog na još jedan, opasniji postupak. Otkrivajući usput mračno poreklo tehnologije, Joel mora nekako da ostane živ dovolјno dugo da bi otkrio svetu šta se dešava, pre nego što bude kasno.

Marty je napisao scenario sa Josh Izenberg-om i Amelia Whitcomb. Produciraće Jib Polhemus, Paul Schiff i Martin Brennan, a producenti će biti i Laura Bickford i Hannah Leader.

Brosnan, kojeg su pripisali CAA, Curtis Brown i Hansen Jacobson, ima niz nadolazećih projekata, uklјučujući Netflix komediju Eurovision i A24 horor film False Positive. Takođe će igrati kralјa u filmskom mjuziklu Columbia Pictures "Cinderella".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu