•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pirati sa Kariba - Salazarova osveta' osvojio naše bioskope!

Peti nastavak najčuvenije piratske franšize "PIRATI SA KARIBA - SALAZAROVA OSVETA" je na teritoriji Srbije i Crne Gore najgledaniji film ovog serijala! U prvih pet dana prikazivanja, skoro 32 000 ljudi posetilo je naše bioskope i uživalo u ovoj fenomenalnoj, duhovitoj i vizuelno spektakularnoj avanturi, koja nam stiže iz studija Dizni.

"Pirati sa Kariba" jedna je od najuspešnijih i najvoljenijih filmskih franšiza, a sudeći po fantastičnim komentarima gledalaca broj fanova će samo rasti.
Neprevaziđeni Džoni Dep ponovo je u ulozi najomiljenijeg pirata svih vremena, kapetana Džeka Speroua, a uz njega tu su i zastrašujući Havijer Bardem, Džefri Raš, mladi glumci Kaja Skodelario i Brenton Tvejts, kao i Orlando Blum i Kira Najtli koji su prethodnim filmovima udahnuli specijalnu emociju.

Ukoliko ste propustili da već prvog vikenda pogledate ovu raskošnu filmsku avanturu, učinite to sada, jer zabava za celu porodicu je zagarantovana!

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta". U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila