•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pitch Perfect 3 (2017)

Sve stvari moraju imati svoj kraj. Tako je nakon pet godina, tri filma i nebrojeno puno šala u vezi muzike, kuća koju je izgradilo više harmonija se odjavljuje – a ako njena labudova pesma podseća na uzaludnu potragu, u pogledu zapleta, čista luckasta harizma njene velike glumačke postave iznosi i ovaj deo na prilično dobar način.

Na samom početku filma, naše heroine po imenu Bellas napustile su tople čaure koledža da bi ih dočekao hladni, teški šamar života odraslih, pa im je život nakon pevanja podjednako turoban: Beca (Anna Kendrick) ima nezahvalan posao u vidu pravljenja pesama za belog repera koji je toliko glup da Vanilla Ice pored njega zvuči kao Sondheim; Cloe (Brittany Snow) provodi veći deo svojih dana kao veterinarski tehničar pri čemu su joj ruke do laktova uronjene u pozadine životinja sa farmi koje imaju gastrointestinalne probleme; Cynthia (Ester Dean) ne može da završi školu letenja; a Fat Amy (Rebel Wilson), pa... ona je zapravo odlično, ali je srećna nesvesnost oduvek bio njen način života. Onda kada njihov bivši lider Aubrey (Anna Camp) dođe na ideju da se sve one ponovo okupe kako bi nastupale za vojnike koji su u inostranstvu, cela grupa se slaže, pa kreću da pakuju najuzanije pantalone i vežbaju soprano uloge, da bi na kraju odletele pravo u Španiju na svoj prvi nastup.

Naravno, ne bi to bila „Perfect“ priča bez određenog stava i visokih „Pitch“-eva, ili bar bez dostojnog rivala. Grupa nalazi i više od toga u drugim izvođačima na ovoj turneji – uključujući i ženski vamp rock bend po imenu Extra Moist koji predvodi samozadovoljna, mršava lisica Calamity (Ruby Rose iz „Orange Is The New Black“). Pored toga što zabavljaju muškarce u uniformama, one će se takođe nadmetati za pažnju DJ Khaleda (koji igra samog sebe), kojem su sve one predgrupa na toj turneji. Tu je misteriozni čovek srednjih godina (John Lithgow) koji kao da se pojavljuje svuda gde su i Bellas, što što daleko prevazilazi granice slučajnosti.

Ovo je uglavnom uvertira za snene slike Evrope koje podsećaju na razglednice, ogromne količine komedije, i isto toliko veoma specifičnih vokalnih improvizacija koliko jedan prazan avionski hangar može da podnese. Režiser Trish Sie („Step Up All In“) nije sve ovo povezala onako pametno kao što je to učinila Elizabeth Banks sa prethodnim filmom; ona više deluje kao bebisiterka nego kao šef. (Iako je zabavno ponovo videti Banksovu na platnu, bar kao namćorastu komentatorku Gail). Za svojih oskudnih 93 minuta, „PP3“ zaista deluje više kao produženi kratki film nego kao dugometražni film; poslednji luckasti pobednički krug za devojke koje su nas naučile koliko daleko prijateljstvo – i jedna franšiza – mogu da idu zahvaljujući napornom radu, odgovarajućim topovima i mnoštvu pevanja na plejbek.

Žanr:komedija, muzički
Godina:2017
Reziser:Trish Sie
Scenario:Kay Cannon, Mike White
Uloge:Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow
Uzrast:PG-13
Box office:101M USD
Studio:Gold Circle Films, Perfect World Pictures, Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...