•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pixar objavio 'Borrowed Time', najmračniji film do sada

Pixar Animations Studios je poznat po iznenađujuće mračnim trenucima u svojim animiranim filmovima, a kreatori iz Pixara sada su otišli korak dalje.

Za filmove koji bi trebali biti namenjeni deci, Pixar često nastupa hrabro ne ograničavajući slobodu svog izražavanja, bez obzira na godine gledaoca.

Od animiranih filmova kao što su "Up", "Toy Story 3" pa do poslednjeg "Inside Out", Pixar u ključnim trenucima koristi ideju smrti kako bi pojačao emociju uperenu prema lepoti života. Ipak, nijedan film nije toliko mračan kao "Borrowed Time", kratki animirani klip za odrasle autora Loua Hamou-Lhadja i Andrewa Coatsa.

"Želeli smo da napravimo film koji će pokazati da crtani filmovi nisu samo za decu. Želeli smo napraviti temu za odrasle kako bismo pokazali da animacija može biti medij za prepričavanje svih vrsta priča", rekao je Hamou-Lhadj.

"Borrowed Time", koji prati tužnu životnu priču šerifa na Divljem zapadu, ograničeno vreme nalaziće se na kanalu web stranice Vimeo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...