•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Planeta Majmuna: Rat' premijerno 13. jula, karte u prodaji!

U filmu “Planeta majmuna: Rat”, trećem i poslednjem delu popularne blokbaster franšize, koji stiže u domaće bioskope u četvrtak 13. jula, reditelj Met Rivs i glumačka ekipa nam donose bitku za prevlast između inteligentnih majmuna i ljudi. Publika će biti svedok ključnog trenutka, koji određuje sudbinu ljudi i čitave planete zauvek – biće uvučena u emocionalno putovanje glavnog lika Cezara, predvodnika majmuna, koji ima za cilj da obezbedi njegovoj zajednici novi dom, iako je rastrzan između verovanja u porodicu i čast, i želje za osvetom koja uznemirava njegovu dušu.

U glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkisa, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma.

„Priča o majmunima je u uzletu još od kada je sjajni Endi Serkis preuzeo ulogu Cezara, vođe zajednice majmuna, 2011. godine. U trećem delu, Serkis – u njegovom specijalnom odelu za snimanje – predstavlja poeziju u pokretu. Reditelj Met Rivs čini lični rat između vođe majmuna i negativca Pukovnika neverovatno uzbudljivim u ovom legendarnom i ambicioznom delu priče o majmunima,” navodi Piter Travers iz magazina Roling Stoun.

Karte za premijerno prikazivanje filma „Planeta majmuna: Rat” su uveliko u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...