•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počela prodaja karata za premijeru filma 'Patuljci sa naslovnih strana'

Počela je prodaja karata za premijeru filma PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA koja će biti održana u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, 17. januara 2018. Za projekciju u Sava Centru, karte su dostupne putem prodajne mreže Eventima, preko sajta:http://www.eventim.rs/rs/ i na blagajni Sava Centra, a za projekciju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, na samoj blagajni bioskopa.

Obezbedite već sada vaše karte za veliku premijeru!

Nakon premijere, od 18. januara film PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA prikazivaće se u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori, dok će stanovnici Bosne i Hercegovine moći da ga pogledaju od 25. januara. 2018.

Nova sjajna komedija poznatog reditelja Milorada Milinkovića ("Mrtav Ladan", "Čitulja za Eskobara") prikazuje život i razne dogodovštine i spletke koje proživljava najveći rijaliti mag na ovim prostorima, koga igra fantastični Gordan Kičić. Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero,Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi kako mladi i perspektivni, tako i iskusni i poznati domaći glumci. Producent filma je Peđa Bajčetić, produkcijska kuća "Bombona Production", dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama "Livada Produkcija" i "Taramount Film".

Direktor fotografije je Dimitrije Joković, scenograf Aleksandar Veljanović, a kostimograf Dragana Lađevac. Film je podržao i potpomogao "Filmski Centar Srbije", a realizacija nove hit komedije takođe ne bi bila moguća bez pomoći partnera, kompanija: Cineplexx, Minaqua i Fox televizori.

O FILMU:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...