•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počeli prvi 'Cineplexx Porodični dani'

Sjajne vesti za sve mališane! Od danas će svi bioskopi Cineplexx u Srbiji obojiti jesen najmlađima, jer prvi Cineplexx Porodični dani su počeli. Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ - 250 dinara za 2D i 370 dinara za 3D projekcije u Beogradu, ali i 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D u Kragujevcu i Nišu. Karte su u prodajina blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš.

Tokom trajanja manifestacije, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazano ukupno 25 filmova, među kojima se nalazi čak osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera. Ali to nije sve – pre filma mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori“, „Štrumpfove: Skriveno selo“, „Vajanu“ ... ili želite da pogledate svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo”, vidimo se na pravom dečijem prazniku u bioskopima Cineplexx.

Poseban program od najgledanijih dečijih naslova pa sve do onih nagrađivanih krasiće bioskopske dvorane ovim danima. Volite podvodne svetove? Zanima vas kako izgleda život u džungli? Želite da spasete šumu od zlikovaca, da pobedite u trci automobilima ili pak želite da zaplešete na raskošnom balu u pravom dvorcu? Cineplexx Porodični dani sve to imaju, jer će se vaši omiljeni crtani junaci pobrinuti da doživite avanturu za pamćenje!

Dođite da gledamo filmove i uz brojne animacije, igre i crtanje po licu obojimo jesen veselim bojama! Cineplexx Porodični dani čekaju na vas!

Više informacija o rezervaciji i prodaji karata i kompletnom programu možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs.

*Cena ulaznice za premijerno prikazivanje filma „Čudo“ je premijerna.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...