•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte prvi trailer filma "Kick-Ass 2: Balls to the Wall“

Izašao je prvi trailer za dugo očekivanu stripovsku komediju "Kick-Ass 2: Balls to the Wall“ reditelja Jeffa Wadlowa. Scenario za film su radili stripovski velikani Mark Millar i John Romita Jr., a glumačku ekipu je pojačao Jim Carey, koji će glumiti Colonela Starsa.

Kostimirani srednjoškolski heroj Kick-Ass udružuje se sa grupom građana inspirisanih organizovanom kostimiranom borbom protiv kriminala. Za to vreme, protivnik iz prvog dela filma, Red Mist, planira osvetu Kick-Assu.

Aaron Taylor-Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse i Nicolas Cage ponovo će se pojaviti u svojim ulogama, a pridružili su im se Lyndsay Fonseca, Yancy Butler, Donald Falsone, John Leguizamo, Lindy Booth, Andy Nyman i Jim Carey.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu