•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte prvi trailer za film 'Johnny English - ponovo u akciji'

Treći nastavak priče o Johnnyju Englishu, sa Rowanom Atkinsonom u glavnoj ulozi koga ćemo ponovo gledati kao voljenog nespretnog tajnog agenta, u bioskope stiže septembra ove godine.

Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Johnnyjaa Englisha kao posljednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, English prvo kreće u misiju u kojoj mora pronaći hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Johnnyju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspešna.

Uloge su ostvarili Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy i Emma Thompson, a režiju potpisuje David Kerr.

Podeli:



Preporucujemo