•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte sramotu slavnog reditelja!

Poznati reditelj Michael Bay ("Transformersi", "Armagedon") ovog ponedeljka je na CES-u u Las Vegasu stupio na pozornicu kako bi reklamirao Samsung, ali njegov nastup nije baš dobro prošao.

Problemi su počeli nakon što ga je Joe Stinziano iz Samsunga, pitao da opiše šta ga inspiriše. Bay je počeo odgovarati, ali ubrzo "odlutao", da bi potom okrivio blesimetar dodajući: "Ono što piše nema smisla, oprostite. Ali improviziraću". Ali, niti improvizacija nije protekla baš najbolje, a nakon idućeg pitanja Bay se izvinio i jednostavno otišao s pozornice.

Ubrzo nakon toga Bay je na svojoj stranici objavio službeno izvinjenje: "Wow! Upravo sam se osramotio na CES-u - trebao sam pričati za Samsung o njihovom fantastičnom televizoru. Retko pozajmljujem svoje ime nekom proizvodu, ali ovaj je savršen. Bio sam toliko uzbuđen što moram govoriti, da sam preskočio uvodni deo i onda se blesimetar pogubio. Sve je išlo gore-dole i ja sam onda otišao. Čini se da showovi uživo nisu za mene".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...