•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trailer za film "Babylon" sa Bradom Pittom i Margot Robbie

Hrvatski glumac Miraj Grbić na svom Instagram profilu pohvalio se svojim novim poduhvatom, podelivši trailer za film "Babylon" u kojem glumi zajedno s Bradom Pittom, Margot Robbie, Oliviom Wilde i Tobeyem Maguireom.

"Babylon" je nadolazeći dramski film koji je napisao i režirao Damien Chazelle ("La La Land", 2016.), sa Bradom Pittom i Margot Robbie u glavnim ulogama.

Tobey Maguire je izvršni producent, a pojavljuje se i u sporednoj ulozi. Radnja je smeštena u zlatno doba Hollywooda, odnosno na kraj 1920-ih godina i bavi se nemim filmom.

Zajedno s holivudskim zvezdama pojavljuje se i Miraj Grbić, koji je na svom Instagram storyju podelio najavu za predstojeći film.

"Dobar je osećaj biti deo ovog remek dela", napisao je.

Grbić već nekoliko godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, zajedno sa suprugom Marijom Omaljev.

Do sada je ostvario nekolio manjih uloga u serijama "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet", a pojavio se i u nastavku "Nemoguće misije".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...