•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trailer za treću filmsku adaptaciju stripa o Spidermanu

Svetska premijera trailera novog filma o Spidermanu desila se u četvrtak, a u njemu je otkriveno nekoliko ključnih predviđanja za ovu adaptaciju popularnog stripa.

U najavnom videu filma "Spider-Man: Homecoming" pravim ljubiteljima Marvelovog stripa postaće jasno kako se radnja odvija nedugo nakon događaja u filmu "Captain America: Civil War".

Spidermana igra 20-godišnji Tom Holland koji je treći Spiderman još od 2002. godine i uloge Tobeyja Maguirea. Pored Hollanda, uloge tumače Robert Downey Jr. kao Tony Stark i Michael Keaton kao zlikovac Vulture.

Premijera filma "Spider-Man: Homecoming" najavljena je za 7. juli 2017. godine. Režiju šestog filma o Spidermanu od 2002. potpisuje Jon Watts.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...