•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trejler za 'A Long Way Down'

Pojavio se trejler za film 'A Long Way Down'. U pitanju je crna komedija u režiji Pascala Chaumeila koja se bazira na istoimenom romanu popularnog britanskog pisca Nicka Hornbyja čija dela su već ekranizovana.

Priča počinje kada se četvoro stranaca slučajno upozna na krovu nebodera zvanog Troppers' House u Londonu, uoči Nove godine. Martin, Maureen, Jess i J.J. su na taj krov došli sa istim ciljem - da izvrše samoubistvo. Ali njihovi planovi za skok u nepovratno padaju u vodu kada se svi upoznaju.

Martin je osramoćeni televizijski voditelj, Maureen je samohrana majka nepokretnog deteta, J.J. je problematična tinejdžerka, a Jess propali muzičar. Nakon što se upoznaju i shvate međusobne namere, dogovore se kako će pokušaj samoubistva prebaciti na Dan zaljubljenih. Tokom narednih nekoliko nedelja neobična četvorka se zbliži i nađu potporu u novonastalom prijateljstvu.

U glavnim ulogama se nalaze Pierce Brosnan kao Martin, Toni Collette u ulozi Maureen, Aaron Paul je Jess dok je Imogen Poots u ulozi mlade J.J. U sporednim ulogama nalaze se Rosamund Pike i Sam Neill. Za adaptaciju romana Nicka Hornbyja u scenariju pobrinuo se Jack Thorne. Film je imao premijeru na filmskom festivalu u Berlinu a za sada još nije poznat datum šire distribucije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...