•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trejler za film Baby Frankenstein, a ako vam se dopadne i ceo film

WildEye Releasing nam je dao ekskluzivni trejler za nedavno objavlјeni Baby Frankenstein. Iako nije sladak kao Baby Yoda, mali Frank sigurno zna da se zabavlјa. Iako sniman za samo 7 dana sa minimalnim budžetom, to nikada nećete znati, jer izgleda i čini se kao da je to uradio veliki Hollywood studio. Ovaj porodični monstrum, prijateljski film. sada je dostupan na Amazon-u i većini digitalnih prodajnih mesta.

Baby Frankenstein je igrani film komedije i drame koji govori o mladom Lance-u i njegovom malo verovatnom prijatelјstvu sa samosvesnim automatom minimalne veličine. Nakon što Lance naleti na tog "mališana", on se obraća za pomoć Truth, drskoj devojci iz komšiluka, kako bi ga zaštitio od maminog udarenog momka, Kena Glinevicha. Kako se ispostavilo, Glinevich je odlučan za hvatanje Beby Frankensteina i traženja 50.000 dolara kao nagradu koju nudi tajanstveni stvarni vlasnik Baby Frankenstein-a, Dauvin Lundquist.

Lance pronalazi malo verovatnog saveznika u njegovom nespretnom komšiji John-u, za koga se čini da romantično zainteresovan za Lance-ovu majku, Kim. Kako se potencijalni otmičari približavaju Lance-u, Truth i Baby Frankenstein, Lance mora da odluči šta će da rizikuje da bi sačuvao slobodu Beby Frankenstein-a. Baby Frankenstein je smešten u osnovama ET-a, a istovremeno ima i jedinstvenu rotaciju, što je vidlјivo i u ovom kratkom trejleru.

Reditelj Baby Frankenstein-a Jon YonKondy nedavno je govorio o njegovom iskustvu sa snimanja filma. On je otkrio da je prvobitno projekat trajao 17 dana snimanja, ali je morao da se skrasi na 7. "Film koji vidite, osim malo b-rola, bio je i ono što je snimlјeno u tih 7 dana", kaže on. "Ovaj film je bio moj život tokom poslednjih 14 meseci: pisanje, produkcija, dizajniranje produkcije, režija, DP-ing druge jedinice, montaža, pa čak i rad grafičkog dizajna". YonKondy takođe kaže da je zaista ponosan na posao koji su svi uložili da bi stvorili Baby Frankenstein, što bi upravo Baby Yodi moglo da se isplati, postalo je stvarnost. Nastavio je i evo šta je imao da kaže.

"Iako to nije bilo idealno, znao sam sa snimanja mog prvog dela u 10 dana da je to sigurno moguće. Znao sam da kreativno rešavanje problema na bilo kom frontu obično dovodi do hrabrih, uzbudlјivih izbora ako ste bili dovolјno fleksibilni da se valјate sa udarcima i prihvatite kontrolisani haos... Izuzetno sam ponosan na ovaj naš mali "kinematografski eksperiment" i jedva čekam da se publika zalјubi u Beby Frankenstein-a kao i svi mi".

Zvezde Baby Frankenstein-a su Ian Barling, Patrick McCartney, Rance Nix (u ulozi Baby Frankenstein-a), Cora Savage, Eileen Rosen, Mike Rutkoski, Yannis Stergiopoulos i Andre Gower (The Monster Squad). Scenario za film napisali su M. Vedic, J. Ackilles i Jon YonKondy. Ovo preuzimanje klasične Frankensteinove priče nešto je što će fanovi horora moći da provere sa njihovom decom, što će, nadamo se, pomoći u odgajanju nove generacije.

Podeli:



Preporucujemo