•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Point Break (2015) - uskoro

Inspirisan istoimenim hitom iz 1991, “Zločin na talasima” je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika nam platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

Mladi agent FBI-a ubacuje se u neverovatan tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog koga mu je život u opasnosti, pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta širom sveta. Ovo izvanredno filmsko ostvarenje snimano je na četiri kontinenta — u Severnoj i Južnoj Americi, u Europi i u Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, “wingsuit” letenje, brzo vožnju motokorsa i surfing na 20 metara visokim talasima!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...