•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pojavila se prva fotografija Ramija Maleka kao Freda Merkjurija

U biografskom filmu o grupi “Queen”, Rami će imati težak zadatak da prenese temperament muzičke legende.

Malo je ljudi u muzičkoj istoriji koji su tako prepozantljivi kao Fredi Merkjuri, frontmen grupe “Queen”. Ne samo njegovo lice, već pre svega njegov četvorooktavni glas i eksplozivna ličnost. Rami Malek je vrlo svestan toga.

– Kada imaš mogućnost da otvoriš oči i vidiš neku drugu osobu kako gleda u tebe iz ogledala, to je vrlo afirmišući trenutak – rekao je Malek prisećajući se prvog trenutka kada je stavio scensku šminku i periku, i u odrazu video muzičku legendu, piše Time.

On se trenutno priprema za ulogu Merkjuria u “Boemskoj rapsodiji”, filmu Brajana Singera koji je zamišljen kao retrospektiva grupe “Queen” od 1970. godine, kada se Fred udružio sa Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom, sve do poslednjeg nastupa benda 1985. godine.

– U delovima filma sa pevačkim sekvencama gledaćemo da koristimo Fredijev glas što je više moguće, ali i moj isto tako – rekao je Malek.

Merkjuri bi u utorak napunio 71 godinu i upravo je tad objavljena prva fotografija Maleka kao Merkjurija.

Website:Telegraf.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...