•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pola Vokera ćemo gledati u novom filmu Fast X

Lik Pola Vokera, kako stvari stoje, gledaćemo u novom filmu “Fast X”.

Glumac, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2013. godine, glumio je Brajana O’Konera u šest filmova u adrenalinskoj blokbaster franšizi, a njegovo poslednje pojavljivanje je usledilo posthumno u ostvarenju “Fast & Furious” 6 iz 2013.

Govoreći o svom pristupu u predstojećem nastavku, reditelj Luis Leterije izjavio je: “ Brajan (lik Pola Vokera) je veoma živ u “Fast & Furious” svetu”.

On je objasnio da je doneta odluka da se lik vidi “u prošlosti”, i naveo je da Vokerova porodica ostaje veliki deo franšize. “Videćete Brajana u prošlosti, nećete videti Brajana u sadašnjosti. To je nešto sa čime svi moraju da se slože. Porodica Voker je i dalje u velikoj meri deo ove franšize, videćete kako u ovom filmu. Samo mora biti pravi trenutak, pravi ton.”

Inače, prošle nedjelje izašao je trejler za film “Fast X”.

Glume redovni članovi franšize kao što su Vin Dizel, Tajriz Gibson, Ludakris, Mišel Rodrigez i Džejson Stetam.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...