•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Polanski se vratio u Švajcarsku po nagradu

Skoro da je tačno dve godine prošlo od hapšenja Polanskog ali će se veliki reditelj vratiti 28.09. po svoju nagradu za životno delo koje je trebalo da dobije 2009-e godine u Cirihu.

Polanski, 78, i dalje je tražen čovek zbog događaja iz 1977 o kojima ne vredi pisati jer nismo bili tamo da znamo šta se tačno desilo. Švajcarske vlasti odbile su da ga 2010-te isporuče .

Na Festivalu su rekli sledeće: "Posebno smo ponosni da primimo Romana Polanskog ove godine i uručimo mu nagradu. Oduvek smo bili veliki obožavateljni njegovog rada i presretni smo što ćemo moći da mu uskoro i lično to saopštimo.”

Polanski je predstavio svoj poslednji film “Carnage” i naišao na dobre kritike, jer Polanski je pre svega autor jedinstvenog pečata u filmskoj kinematografiji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila