•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Police Academy 3: Back in training (1986)

Zbog smanjenja sredstava koja se izdvajaju za policiju, guverner Neilson (Ed Nelson) proglašava da će jedana od dve policijske akademije u gradu biti zatvorena. Da bi ispao fer, Neilson nalaže da se organizuje takmičenje i na taj način odredi koja akademija je bolja i koja će ostati otvorena. Komandant Eric Lassard (George Gaznes) poziva svoje nekadašnje studente da se vrate u akademiju, ali ovaj put kao iskusni predavači koji će pomoći da se novi kadeti spreme za takmičenje protiv konkurentske akademije pod komandom Mauser-a (Art Metrano).

Nekadašnji kadeti Carey Mahoney (Steve Guttenberg), Eugene Tackleberry (David Graf), Moses Hightower (Bubba Smith), Debbie Callahan (Leslie Easterbrook), Larvell Jones (Michael Winslow), Laverne Hooks (Marion Ramsey) i Douglas Fackler (Bruce Mahler) prihvataju predlog i vraćaju se u akademiju. Među novim kadetima u Lessard-ovoj akademiji su se našli i kadet Nogata, kadet Karen Adams, kadet Bud Kirkland, kadet Sarah, kadet Hedges, bivši član bande Zed i njegov cimer kadet Sweetchuck.

U nadi da će povećati šanse za pobedu svoje akademije, Mauser ubeđuje dva bivša Lessard-ova kadeta Kyle Blanks-a (Brant von Hoffman) i Chad Copeland-a (Scott Thomson) da postanu izdajnici i da pomognu Mauser-u. Radnja se komplikuje kada lokalana marina biva opljačkana od strane bande koja se predstavlja kao „busboys.“

Film je zaradio približno 43 miliona dolara u SAD-u što ga je dovela na 17. pozicuju po zaradi u 1986 godini. Film je imao konkurenciju od strane filmova: Top Gun, Crocodile Dundee, Star Trek IV: The Voyage Home, The Karate Kid Part II i Ferris Bueller's Day Off.

Žanr:Komedija
Godina:1986
Reziser:Jerry Paris
Scenario:Neal Israel, Pat Proft
Uloge:Steve Guttenberg, Bubba Smith i David Graf
Award:1 nagrada
Studio:Police Academy Productions, Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English
Trajanje:83 min
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...