•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pompeja' na bioskopskom platnu!

Film Pompeja naći će se na svim bioskopskim repertoarima od 20. februara.

Antički trgovački grad, koji je 79. godine p.n.e. uništen erupcijom vulkana Vezuv, mesto je u kom se prepliću ljubav i borba za opstanak.

Smeštena u 79. godinu pre nove ere „Pompeja“ prati priču o robu koji postaje gladijator. Pored borbe za život, primoran je da bije i bitku sa vremenom, kako bi spasao svoju jedinu ljubav. Kasia je ćerka bogatog trgovca, primorana da se uda za korumpiranog rimskog senatora. A kada se planina Vezuv probudi bujicom ključale lave, Majlo (Kit Harington) mora da pronađe način da pobegne iz Arene i zaštiti Kasiju, dok se veličanstvena Pompeja oko njega ruši.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu