•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovo radi popularna aplikacija 'Popcorn Time'

Pre nekoliko nedelja glavna Popcorn Time verzija, koja je radila na PopcornTime.io stranici ugasila je svoje servere.

MPAA je pokrenula sudski postupak protiv nekoliko programera u Kanadi. Nekoliko programera je nakon svih dešavanja odustalo od daljeg razvijanja aplikacije.

Međutim, to ne znači da aplikacija više nije dostupna. Nekoliko drugih varijanti aplikacije je i dalje online, a nedavno je i grupa novih programera pokrenula Popcorn Time Commnunity Editionverziju.

Sve je počelo ispravkom koja je bila namenjena .ioverziji. Ovo je privuklo mnogo pažnje što je nateralo programere da pokrenu sopstveni sajt.

Popcorntime.ml je pokrenut, a sadrži i uputstvo kako da “oživite” .io verziju. Nudi i funkcionalne installer-e za novu i unapređenu Popcorn Time Community Edition verziju, piše TorrentFreak.

Website:mondo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....