•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularna serija "Tajkun" dobija neočekivan obrt

Vladan Simonović koga tumači Dragan Bjelogrlić neće više biti tajkun u drugoj sezoni istoimene hit serije!

Gledaoci su u poslednjoj epizodi videli da je glavni junak sklopio dogovor sa tužilaštvom, tako da će ubuduće raditi sve po zakonu. Vladan Simonović će u nastavku "Tajkuna" biti svedok-saradnik u mnogim suđenjima i raskrinkaće druge kontroverzne biznismene.

"Posle srčanog udara koji će preživeti Vladan će okrenuti potpuno novi list i u životu i u poslu. Postaće uzorni građanin, a ulogu glavnog tajkuna u seriji preuzeće neko drugi, objavio je Informer.

Ko će u drugoj sezoni igrati glavnog tajkuna, još se ne zna, tek će se raditi kasting za tu ulogu.

Kako je Informer već pisao, glavnu žensku ulogu u drugoj sezoni "Tajkuna" igraće Anica Dobra, za koju se ispostavilo da je biološka majka mladog biznismena Bojana Simonovića (Vuk Jovanović).

Podeli:



Preporucujemo