•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz prinčeve i princeze u bioskopima Cineplexx

Sjajan dan za maštanje već je zakazan u bioskopima Cineplexx! Pozivamo vas na Porodični dan, u nedelju 3. juna od 12 do 17 časova uz najnovije avanture vaših omiljenih junaka – princeza i prinčeva! Ali, to nisu obični junaci, a kakvi su, saznajte na Porodičnom danu gde vas očekuje mnogo zabave i iznenađenja!

U animiranoj avanturi „Ukradena princeza” upoznaćete Ruslana, izgubljenog umetnika, koji mašta o tome da postane vitez. Upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, kad zli čarobnjak Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

To nije sve, jer vas očekuje i malo drugačiji princ, ali i princeza u filmu „Čarobni princ”. Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac Leni krije veliku tajnu. Kako se završava ova neobična priča, producenta svima poznatog Šreka, saznajte sami na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” , mnoštvo kreativnih radionica i pregršt dobre zabave!

Trejler filma „Ukradena princeza“ https://youtu.be/W7Bwbz4Tx4Q

Trejler filma „Čarobni princ“ https://youtu.be/qpgYb4UNsCg

Zaplovite u pustolovine sa princezama i prinčevima i sjajno se provedite na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...