•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz sinhronizovanu animaciju 'Koko'

Praznično raspoloženje se nastavlja u svim bioskopima Cineplexx na Porodičnom danu, u subotu 13. januara od 12 do 17 časova.Pokloni, mnogo kreativnih radionica i aktuelni animirani naslovi na repertoaru očekuju sve mališane u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Ne propustite da prošetate tunelima jedne drugačije zemlje i saznate zašto se vredi boriti za svoje snove uz neodoljivi film „Koko".

Najnovija animirana avantura i dobitnik prestižne nagrade Zlatni globus - „Koko", stiže nam iz Dizni/Piksar kuhinje i obećava dobru zabavu. Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Karte za ovaj živopisan animirani film uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa. Režiju potpisuje Li Ankrič, koji je već dirnuo publiku širom sveta filmom "Priča o igračkama 3". Glasove ovim neobičnim i dragim likovima pozajmljuju Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević, dok režiju sinhronizacije potpisuje Tea Puharić.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik" ili „Hajmo drugari" i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim junacima filma „Koko". Na programu tog dana, biće i animirani filmovi „Ferdinand", „Meda Pedington 2", kao i film „Deda Mraz i kompanija" sinhronizovani na srpski jezik.

Ne propustite priliku da saznate zašto je Holivudsko udruženje stranih novinara ovaj film proglasilo najboljim animiranim ostvarenjem u protekloj godini. Obezbedite karte na vreme i uživajte u Porodičnom danu i filmu „Koko" u bioskopima Cineplexx! Vidimo se!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...