•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend 31. maja i 1. juna u bioskopu Vilin grad

Porodični filmovi, radionice za mališane i Mali Politikin zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu, biće održan 31. maja i 1. juna u bioskopu „Vilin Grad“. U okviru Porodičnog vikenda, na repertoaru su porodični filmovi: Čudesni Spajdermen 2 3D, Rio 2 3D i Gospodin Pibodi i Šerman 3D.

U okviru Porodičnog vikenda biće održana besplatna kreativna radionica MALI FILM, koju organizuje Filmski centar Srbije i Filmkultura u saradnji sa bioskopom „Vilin Grad“.
Ovim putem, pozivamo roditelje da prijave svoje mališane za učešće u ovoj radionici,Radionice će biti održane 31. maja i 1. juna u prostorijama Kancelarije za mlade, u Obrenovićevoj ulici, i to u sledećim terminima:
1) Predškolci, od 5 do 6 godina – 10:00-12:30 (uračunata pauza za užinu)
2) Niži osnovci, od 7 do 10 godina – 14:00-16:30 (uračunata pauza za užinu)3) Viši osnovci, od 11 od 14 godina – 17:00-20:00 (uračunata pauza za užinu)Potrebno je da nam na mail adresu pr@vilingrad.rs pošaljete sledeće podatke:
1. Ime i prezime deteta
2. Datum rođenja deteta
3. Vaš kontakt telefon
Shodno tome da je broj mesta ograničen, svi prijavljeni će naknadno biti obavešteni o učešću, a više informacija možete naći ovde.
Svi posetioci, pored učešća u kreativnim radionicama, mogu da se druže i sa maskotom Mini. Mališani koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečiju cenu ulaznice. Porodični meni biće po specijalnoj ceni od 290 dinara.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu