•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend 5. i 6. jula u Vilinom Gradu

Porodični filmovi, radionice za mališane od 11 do 16h i Mali Politikin zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu, biće održan 5. i 6. jula u bioskopu „Vilin Grad“. U okviru Porodičnog vikenda, na repertoaru su novi porodični filmovi: Kako da dresirate svog zmaja 2 3D, Grdana – Zla vila 3D i Transformersi: doba izumiranja 3D.

U okviru Porodičnog vikenda biće održana besplatna kreativna radionica MOJ ZMAJ IZ MAŠTE, koju će voditi kreativni animator Jelena Pejčić.

Svi posetioci, pored učešća u kreativnim radionicama, mogu da se druže i sa maskotom Mini. Mališani koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečiju cenu ulaznice. Porodični meni biće po specijalnoj ceni od 290 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...