•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Porodica Adams 2" uz poklone za sve mališane u Cineplexx Niš bioskopu

Najsimpatičnija, najsablasnija i najzabavnija porodica ikada, vraća se na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa i to na Porodičnom danu u nedelju 31. oktobra od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ni malo slučajno, Porodični dan zakazan je za nedelju 31. oktobar kada naša omiljena porodica Adams proslavlja Noć veštica, a u duhu prazničnog darivanja, sve mališane očekuje poklon originalni poster filma ,,Porodica Adams 2“. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom Stvari, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu? Saznaj na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu.

U sinhronizaciji ove sjajne avanture učestvovali su Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević.

Članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove i članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu. Uz Porodični film klub karticu očekuju te i besplatne kokice u Cineplexx Niš bioskopu.

Klikom na link https://www.cineplexx.rs/clanstvo/porodicni-film-klub/ uz jednostavnu i brzu registraciju, svoju karticu možeš preuzeti na blagajni Cineplexx Niš bioskopa prilikom prve sledeće posete.

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Porodica Adams 2“ su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...