•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodica Tom-a Cruise-a voli mjuzikle

Holivudska zvezda Tom Cruise je nedavno otkrio zbog čeka je prihvatio ulogu rok legende Stacee Jaxx-a u mjuziklu „Rock Of Ages“. On tvrdi da su ga na to „nagovorile“ supruga Katie Holmes i njihove 6-ogodišnja kćerka Suri, zato što su one veliki fanovi mjuzikala.

Cruise kaže da Kate peva i pleše i na neki način su zajedno prošli kroz istojiju mjuzikala. Isto tako, Suri voli „Hairspray“ koji je glumac sa njom i odgledao sigurno 15 puta.

Inače, 49-ogodišnji Tom je imao 5 sati treninga glasa i 3 sata vežbanja plesa svakog dana. Učio je i da svira gitaru kako bi se na pravi način pripremio za pomenutu ulogu. Sam Cruise priznaje da mu je bilo potrebno da sazna da li zaista može da peva. Kaže da odlično svira gitaru i bubnjeve, ali da nikada rankje nije svirao. Morao je i da pronađe „svog“ Satecee-a Jaxx-a, a sve je izgledalo kao učenje novog sporta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...