•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu

U vreme novogodišnjih praznika, sjajna sinhronizovana animacija ,,Pevajmo 2“ stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama. Pozivamo vas na Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju 26. decembra od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma, a najsrećnije će obradovati partner Cineplexx Niš bioskopa, kompanija Yumis svojim poklon paketima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.

Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

Ne propustite ovu fantastičnu animiranu priču na Porodičnom danu uz poklone i mnogo pesama i zabave! Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...