•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan u Cineplexx bioskopima uz film "Mala sirena"

U subotu, 27. maja od 12 do 17 časova biće održan Porodični dan u Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma, dok će u periodu od 14 do 16 časova imati mogućnost da se druže sa animatorima u okviru kreativnih radionica.

Najsrećnije posetioce na svim projekcijama u okviru Porodičnog dana očekuju vaučeri našeg partnera Fun Time, koji obezbeđuju celodnevni ulazak u Fun Jump ili Kids igraonicu.

„Mala sirena“ je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

U sinhronizaciji su učestvovali: Irina Arsenijević, Dušan Svilar,Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Milan Tubić, Đorđe David i ostali.

Ne propustite Porodični dan u Cineplexx bioskopima i poznatu i voljenu priču o Arijel, prelepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja žudi za avanturom.

Vidimo se u subotu, 27. maja od 12 do 17 časova u Cineplexx bioskopima!


Ulaznice za Porodični dan su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo